Les-Charmettes

Voor een zorgeloze vakantie !

Connecties

       

Fotos

    

Service

 

In het voor- en naseizoen is het heerlijk vertoeven in de Provence. In het voorjaar kunt u genieten van een mild zonnetje, de prachtige bloemen en de rustige stranden aan de kust. Het najaar is een geschikte tijd om nog even van het zonnetje te genieten in een rustige omgeving. Via Rayn-air worden er in deze tijd zeer aantrekkelijke prijzen gehanteerd. Voor een klein prijsje kunt u al vliegen op Marseille, Toulon of Nice.

Wij bieden u een service om u vakantie nog aantrekkelijker te maken. Indien u met het vliegtuig komt, halen wij u op vanaf het vliegveld. Wij stellen een auto ter beschikking, zodat u toch op eigen gelegenheid de omgeving kunt gaan verkennen.

Prijzen: halen/ brengen vanaf het vliegveld Marseille, Nice of Toulon € 60,- per rit

             Gebruik auto: gratis. De brandstof is voor eigen rekening!

 

 

                Ontbijtservice

Op aanvraag serveren wij een ontbijt op het terras. De kosten zijn € 7,- pp. Het ontbijt bestaat uit o.a. een croissant, stokbrood, kaas en beleg. Tevens serveren wij koffie of thee.

Wilt u zelf ontbijten op het terras. Wij halen s'morgens graag het brood voor u. s'Avonds geeft u de bestelling door en de volgende ochtend kunt u het bij ons ophalen.

Dinnerservice

Op aanvraag kunt u bij ons een warme maaltijd gebruiken. De kosten zijn € 17,50 pp.

Wij serveren hiervoor een drie gangen menu met een heerlijk glas wijn uit de streek.